Onze tenders

vanaf € 109.900,-

prijs inclusief 200 pk Volvo Penta

(financial lease mogelijk)

Futuro ZX20L Inboard

De Futuro ZX20L Inboard is dé allround tender. Zowel geschikt voor de grachten als voor watersporten. Deze snelvarende tender heeft een vernieuwd ligdek, een nieuwe console en als klap op de vuurpijl wordt hij standaard geleverd met een Volvo Penta 200PK Inboard motor!

 • Lengte: 6.6 meter
 • Motorisering: Inboard 150-250 benzine/diesel
 • Doorvaarthoogte: ca. 1.15 meter
 • Gewicht: 850 kg excl. Motor

vanaf € 145.700,-

prijs inclusief 200 pk Volvo Penta

(financial lease mogelijk)

Futuro ZX25 Inboard

De ZX25 inboard is een moderne en sportieve aluminium tender. Zijn koersvastheid en extreme wendbaarheid bij hoge en lage snelheden maakt hem een echte allround boot. Of u nu wilt watersporten op zee of cruisen door de grachten het is allemaal mogelijk. Laat de T-top simpelweg elektrisch inklappen en je bent de meeste bruggen de baas! Deze tender is geschikt voor 10 personen en beschikt over een ruime sanitaire ruimte.

 • Lengte: 7.72 meter
 • Motorisering: Inboard 150-350 pk benzine/diesel
 • Doorvaarthoogte: ca. 1.5 meter
 • Gewicht: 1300 kg excl. Motor

vanaf € 48.650,00

of € 973,00 per maand
(financial lease)

Futuro ZX20 Sport

De naam zegt het al, de Futuro ZX20 sport is zeer geschikt voor de echte watersporters onder ons. Deze tender kunt u uitrusten met een motor tot wel 115 pk! De ZX20 is wendbaar en stabiel en is daarom naast hard varen ook zeer geschikt voor rustige vaartochten op smalle rivieren. Geniet met maximaal 8 personen aan boord van deze luxe design tender.

 • Lengte: 6 meter
 • Motorisering: Outboard 15-115 pk / Elektrisch
 • Doorvaarthoogte: ca. 1.15 meter
 • Gewicht: 700 kg excl. Motor

vanaf € 55.995,00

of € 1120,00 per maand
(financial lease)

Futuro ZX20L Outboard

De ZX20L Outboard is volledig gericht op comfort. Gaat u voorin gezellig in de rondzit? Of toch relaxen op het achterdek? Het is altijd heerlijk vertoeven op deze ruime en luxe tender. Met de lounge uitvoering kunt u aan boord met groepen tot 8 personen. Net als de ZX20 sport is deze tender zeer stabiel en wendbaar, hierdoor kunt u gemakkelijk manoeuvreren & aanleggen.

 • Lengte: 6.6 meter
 • Motorisering: Outboard 15-60pk / Elektrisch
 • Doorvaarthoogte: ca. 1.15 meter
 • Gewicht: 800 kg excl. Motor

vanaf € 85.350,00

of € 1706,00 per maand
(financial lease)

Futuro ZX25 Outboard

De ZX25, voor 10 personen, is de grote broer van de functionele ZX20. Modern design, optimaal gebruik van ruimte en volledig zelf samen te stellen.
De ZX25 is een echte alleskunner, of u nu wilt genieten in de zon of waterskiën het kan allemaal. Deze tender wordt standaard al van alle gemakken voorzien. Zo vindt u in de standaard uitvoering o.a. een toilet, watertank, hydraulische besturing en wordt de boot voorzien van een sterke marine coating.

 • Lengte: 7.72 meter
 • Motorisering: Outboard 25-350 pk
 • Doorvaarthoogte: ca. 1.5 meter
 • Gewicht: 1300 kg excl. Motor

vanaf € 381.950,00

prijs inclusief 300 pk Volvo Penta

(financial lease mogelijk)

Futuro RX30 

De RX30 is het eerste model van de RX-series. Zijn ruime cabine met zowel een slaapkamer, badkamer, keuken en dinertafel maakt de RX30 de perfecte weekender! Door zijn slimme vormgeving en aluminium constructie word er maximaal gebruik gemaakt van de ruimte aan boord. Geniet samen met vrienden of familie van de ultieme vaarbeleving op de RX30!

 • Lengte: 9.5 meter
 • Motorisering: Inboard 300-440 pk / 2x inboard
 • Slaapplekken: max. 4 pers.
 • Voorzieningen: keuken, badkamer en slaapkamer

Wat is een Tender?

Een tender is een soort kleine motorboot die perfect is voor wie een gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren boot zoekt. Of je hem nu wilt gebruiken om te vissen, te cruisen, of gewoon op het water rond te varen, een tender is een prima optie. Het is belangrijk om bij het kiezen van een tender rekening te houden met je behoeften, want er zijn veel verschillende soorten en maten op de markt. Heb je veel bergruimte nodig? Wat dacht je van zitplaatsen? Denk zeker aan deze factoren bij je aankoop.

Hoe weet je of een tender het juiste type boot voor je is?

Bij de keuze van een tender is het belangrijk te bedenken waarvoor je hem zult gebruiken. Boten zijn er in verschillende maten en stijlen:

Een tender kan een goede optie voor je zijn als je een beperkt budget hebt. Tenders zijn over het algemeen betaalbaarder dan grotere boten.

Het soort boot dat je kiest hangt af van je behoeften. Als je een plezierboot zoekt, dan is een tender misschien de beste optie voor je. Zoek je echter een boot die meer mensen en activiteiten kan herbergen, dan moet je misschien een ander type boot overwegen.

Als je nieuw bent in de wereld van het varen, dan is een tender misschien een goede optie voor je. Ze zijn relatief gemakkelijk te bedienen en vereisen niet veel ervaring. Ben je echter een ervaren schipper, dan geef je misschien de voorkeur aan een grotere, meer complexe boot.

Als je niet veel bergruimte nodig hebt, dan is een tenderboot misschien de beste optie voor jou. Tenders zijn kleiner dan andere boten, dus nemen ze minder ruimte in.

Tenders bieden veel voordelen voor kopers van kleine motorboten. Maar uiteindelijk hangt het van je specifieke behoeften en voorkeuren af of een tender al dan niet het juiste type boot voor je is. Overweeg de hierboven genoemde factoren om zeker zijn dat je de juiste boot kiest voor je vaarwensen.

Verschil tussen een boot en een tender

Het belangrijkste verschil tussen een boot en een tender is de grootte. Tenders zijn meestal veel kleiner dan boten, terwijl boten van alle afmetingen kunnen zijn. Tenders hebben ook een motor, terwijl boten er al dan niet een hebben.

Boten worden voor allerlei doeleinden gebruikt, waaronder vissen, vervoer en recreatie, terwijl tenders vooral voor recreatie gebruikt worden. Tenslotte zijn tenderboten gemakkelijker te bedienen dan boten en vereisen ze niet zo veel ervaring. Dus als je op zoek bent naar een kleine motorboot, is de tender waarschijnlijk een goede optie voor je. Met zijn vele voordelen zou het zomaar de perfecte boot voor je kunnen zijn.