Futuro ZX20 Lounge

Een ruime design tender voor 8 personen!

De Futuro ZX20 Lounge is de ideale tender voor vaartochten met gezelschappen. Een ruime kuip met zitplaatsen voor zeker 8 personen en uitstekende vaareigenschappen bij lage en hoge snelheden.

Heb je interesse in één van onze voordelige voorraadmodellen? Neem dan contact op via de groene Whatsapp button!

 

“Beleef unieke vaarmomenten met de ZX20 Lounge”

De Futuro ZX20 Lounge is een unieke design tender gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aan boord beschikt deze luxe tender over een royale rond zit en heeft plek voor 8 personen. Deze Design tender is standaard voorzien van alle gemakken, zo vindt u in de standaard uitvoering o.a. een luxe kussenset, hydraulische besturing en marine coating in kleur naar wens!

De Lounge uitvoering beschikt over een motor in de bun en een extra lig dek achterop. Daarnaast is deze tender geheel naar eigen persoonlijke smaak samen te stellen, zo bepaalt u zelf de kleur van de marine coating, Teakvloer, en kussens. Met zijn lengte van 6,6 meter en breedte van 2 meter weegt deze boot slechts 800 kg!

De maker is uitgegaan van het Less is more principe, waarbij styling en doelmatigheid voorop staan. Met de Futuro ZX20 Lounge ga je voor een strak uniek design en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aan boord beschikt deze luxe tender over een royale rondzit en heeft plek voor 8 personen. Daarnaast zit er op de achterkant van deze boot ook nog een extra ligdek. Perfect voor een tochtje met vrienden of familie. We hebben deze design tender standaard voorzien van alle gemakken, zo vind je in de standaard uitvoering o.a. een luxe kussenset, hydraulische besturing en marine coating in kleur naar jouw smaak! Jij vaart er immers in.

De Lounge uitvoering beschikt over een motor in de bun en een extra ligdek achterop. Daarnaast kan je deze tender geheel naar eigen persoonlijke smaak samenstellen. Jij bepaalt zelf de kleur van de marine coating, teakvloer en kussens. Met zijn lengte van 6,6 meter en breedte van 2 meter weegt deze boot slechts 800 kg!

We hebben deze tender sloep van 6-7 meter in 2 varianten. De sport uitvoering (ZX20 Sport) kan met een sportieve buitenboordmotor worden voorzien, tot wel 115pk! Hiermee kan je met deze 8 persoons boot ideaal watersporten beoefenen. Onze lounge variant, de ZX20 Lounge, heeft een ingebouwde motor van maximaal 60 pk. Deze variant past beter voor vaartochten met gezelschappen, vanwege een extra ligdek aan de achterkant.

Al onze ZX20 modellen zijn verkrijgbaar met verschillende motoropties. Daardoor zijn de prestaties sterk gebonden aan jouw gekozen aandrijving. Langzaam varend is de tender stil en gemakkelijk te manoeuvreren. Achteruit varen moet je wel rustig doen vanwege de open spiegel (platte achterkant), maar je gaat gemakkelijk precies de kant op die je wil. Zet je de gashendel helemaal open, dan accelereert de boot zonder te steigeren. De koersvastheid is prima en je hebt onder alle omstandigheden goed controle over de koers en de bewegingen van de Futuro. Door de eenvoudige en directe besturing is deze tender niet alleen lekker om hard mee te varen, maar ook goed geschikt voor grachten en andere kleine wateren waar je rustig vaart.

Wij maken de Futuro ZX20 Lounge speciaal voor jou. De bekleding, de motoren, de vloer, de kleuren en de kussens kan je aanpassen naar jouw wensen. De buitenkant worden ook gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het aanschaffen van een boot? Neem dan contact op met ons klant contact centrum via de chat, telefoon of mail. We helpen je graag verder.

Technische beschrijving
 • Type: Motorsloep

 • Romplengte: 6.6 meter

 • Rompbreedte: 2 meter

 • Diepgang: 0.2 meter

 • Gewicht: 800 kg excl. Motor

 • Doorvaarhoogte: ca. 1.15 meter
 • Materiaal: Marine aluminium

 • Maximale bemanning: 8 personen

 • CE-categorie: C

 • Brandstofcapaciteit: 69 liter
 • Motorisering: max. 60 pk outboard of elektrisch

Futuro ZX20 Lounge

vanaf

€ 55.995,00

of € 1120,00 per maand (financial lease).

Inruil boot, auto of camper mogelijk.

Deze aluminium design Lounge tender is leverbaar in 2 varianten, genaamd de ZX20 sport en de ZX20 lounge. De sport uitvoering kan worden voorzien van een buitenboord motor tot wel 115 pk! Onze lounge uitvoering beschikt over een ingebouwde buitenboordmotor in de bun tot maximaal 60 pk. Daarnaast is de ZX20 lounge voorzien van een extra ligdek achter en is in totaal 6.6 meter lang.

Specificaties

Kwaliteit

De ZX20 Lounge is vervaardigd van hoogwaardige materialen

Zo is hij standaard voorzien van een hydraulische besturing

Innovatief

Deze verstelbare tafel tover je gemakkelijk om tot ligdek!

Aan boord beschikt deze luxe tender over een royale rondzit en heeft plek voor 8 personen.

Customize

Een design tender met jouw persoonlijke touch!

Keuze uit alle RAL kleuren en vele opties

De Futuro ZX20 Lounge is maatwerk naar jouw wensen. De bekleding, de motoren, de vloer, de kleuren, de kussens kan je aanpassen naar jouw wensen. Keuze uit elektrisch of benzine motoren.

U kunt contact opnemen voor een proefvaart of een bezichtiging in onze showroom.