De Maxima 820 Retro

De grootste tender uit de retro serie van Maxima

Prijs vanaf € 49.950

Financial lease vanaf € 846 /mnd

Maxima 820 Retro

Voor 2024 is dit de allernieuwste Maxima 820 retro. Dit nieuwe vlaggenschip van Maxima Boats is uniek in zijn soort en onderscheidt zich op vele fronten. Deze luxe dag boot heeft een buitenboordmotor in de bun en kan tot wel 250 pk worden uitgevoerd.

Daarnaast kenmerkt deze boot zich door zijn royale zonnedek achterop, ingebouwde brandstoftank, afgesloten toiletruimte, makkelijke instap aan de achterzijde en zijn royale zwemplateau. Optioneel kan deze boot geheel naar wens worden samengesteld, zelfs een elektrische ankerlier, permateek en hekdouche behoren tot de mogelijkheden.

Verder heeft de 820 retro een mooi geïntegreerd zwemplateau met opstapjes naar het zonnebed achterop de bun.  In rondom de bestuurder is een mooie chique U-shape bank gevormd.

Ook het elegante console zorgt voor een goed overzicht en een perfecte afleesbaarheid van de navigatie. In het midden bevinden zich de keuken en koellades. aan beide kanten is dit optioneel mogelijk. Ook bevindt zicht boven de koellade mogelijkheid een opbergbox.

Voorin een grote rondzit met opbergvakken onder de banken. Op de voorplecht is de ankerkluis met optioneel elektrische ankerlier gesitueerd.

De Maxima 820 retro is de grootste sloep uit de retro serie van Maxima !  Een snelle tender die gemakkelijk 60 km/uur kan varen met een Honda 250 pk buitenboordmotor.

Specificaties

Model

Maxima 820 Retro

Aandrijving

Elektrisch of Inboard

Lengte romp

8.20m

Breedte romp

2.80m

Diepgang

0.50m

Gewicht

1850 kg

Materiaal

Polyester

CE-Categorie

Categorie C

Brandstofcapaciteit

270 liter

Motorisering

Tot 250 pk

Bekijk alle specificaties in onze brochure

Maxima 820 Retro

De grootste tender uit de retro serie van Maxima

Prijs vanaf:

€ 49.950

Financial lease vanaf:

€ 846 /mnd

Inruil boot, auto of camper mogelijk.

Bekijk alle informatie en opties van de Maxima 820 Retro.

Ervaar de Maxima 820 Retro met een proefvaart.