De Maxima 730

Tender voor comfort en snelheid

Prijs vanaf € 29.995

Financial lease vanaf € 508 /mnd

Maxima 730

De Maxima 730 tender staat voor comfort, chique uitstraling en snelheid.  Met maximaal 150 pk vermogen is dit toch wel een wolf in schaapskleren te noemen. Extra veel comfort door een grote binnenruimte en zelfs een afgesloten toilet ruimte. Tevens een grote koelkist en kooktoestel als optie te bestellen in deze 7 meter tender.  Dit is toch wel uniek te noemen.

Verder heeft de Maxima 730 chique opstapjes in de achterkant van de boot, waardoor u makkelijk van boord kunt stappen. Standaard een RVS strip als bescherming voor het zwemplateau. Het zwemplateau is ideaal als u wilt zwemmen, maar ook biedt het bescherming tegen de propeller van de motor.  Ook is het zwemplateau heel handig voor het watersporten.  Doordat de motor in de bun gemonteerd is,  zorgt dit voor een enorme geluidsreductie.  Stil genieten dus met deze tendersloep.

Ook is de Maxima 730 snelvarend, het onderwaterschip is hier uitermate geschikt voor en met maximaal 150 pk vermogen, is uw vaargebied een stuk groter.  Maar ook het langzaam varen doet deze sloep voortreffelijk.  Stabiel, koersvast en een goed zicht zorgen ervoor dat u zich uitermate comfortabel voelt tijdens het varen.

Maxima 730 tender staat voor comfort, chique uitstraling en snelheid.  Met maximaal 150 pk vermogen is dit toch wel een wolf in schaapskleren te noemen. Veel comfort door veel binnenruimte en zelfs een afgesloten toilet ruimte.

Specificaties

Model

Maxima 730

Aandrijving

Elektrisch of Motor in bun

Lengte romp

7.10m

Breedte romp

2.50m

Diepgang

0.50m

Gewicht

980 kg

Materiaal

Polyester

CE-Categorie

Categorie C

Brandstofcapaciteit

24 liter

Motorisering

Tot 150 pk

Bekijk alle specificaties in onze brochure

Maxima 730

Tender voor comfort en snelheid

Prijs vanaf:

€ 29.995

Financial lease vanaf:

€ 508 /mnd

Inruil boot, auto of camper mogelijk.

Bekijk alle informatie en opties van de Maxima 730.

Ervaar de Maxima 730 met een proefvaart.