De Maxima 630

Uniek vorm en indeling

Prijs vanaf € 22.950

Financial lease vanaf € 389 /mnd

Maxima 630

Maxima 630 tender is compleet nieuw van vorm en indeling. Een strakke gladde romp met een rubber stootrand en een geïntegreerd zwemplateau.

Chique opstapjes in de achterkant van de boot en standaard een RVS strip als bescherming voor het zwemplateau. Het zwemplateau is ideaal als u wilt zwemmen, maar ook biedt het bescherming tegen de propeller van de motor. Het zwemplateau is ook heel handig voor het in en uitstappen.

Doordat de motor in de bun gemonteerd is, zorgt dit voor een enorme geluidsreductie. Stil genieten dus met de tendersloep.

Deze sloep is snel varend, het onderwaterschip is hier uitermate geschikt voor en met maximaal 60 pk vermogen, is uw vaargebied een stuk groter. Maar ook het langzaam varen doet deze sloep voortreffelijk. Het vaart stabiel, koersvast en een goed zicht zorgen ervoor dat u zich uitermate comfortabel voelt tijdens het varen.

Maxima 630 tender is compleet nieuw van vorm en indeling. Een strakke gladde romp met een rubber stootrand en een geïntegreerd zwemplateau zijn enkele kernwoorden van deze prachtige tender!

Specificaties

Model

Maxima 630

Aandrijving

Elektrisch of Motor in bun

Lengte romp

6.10m

Breedte romp

2.30m

Diepgang

0.40m

Gewicht

840 kg

Materiaal

Polyester

CE-Categorie

Categorie C/D

Brandstofcapaciteit

24 liter

Motorisering

tot 60 pk

Bekijk alle specificaties in onze brochure

Maxima 630

Uniek vorm en indeling

Prijs vanaf:

€ 22.950

Financial lease vanaf:

€ 389 /mnd

Inruil boot, auto of camper mogelijk.

Bekijk alle informatie en opties van de Maxima 630.

Ervaar de Maxima 630 met een proefvaart.