De Futuro ZX25 Outboard

Luxe aluminium tender voor 10 personen

Prijs vanaf € 85.350,-

Of per maand € 1.706,-

Futuro ZX25 Outboard

De ware alleskunner, of u nu wilt varen door de smalle grachten of watersporten op zee: de ZX25 kan het allemaal! Deze ruime tender biedt ruimte aan zeker 10 personen en is standaard voorzien van een sanitaire ruimte. De ZX25 kan zowel elektrisch als met een buitenboordmotor uitgerust worden. Hierbij is er keuze tot wel 350 pk!

Beleef unieke vaarmomenten met de ZX25. Een goed bereikbare koelkast zorgt ervoor dat u op warme zomerdagen heerlijk kunt afkoelen, terwijl een buitendouche en toilet voor extra comfort aan boord zorgen. Of u nu wilt waterskiën of gewoon wilt genieten van de zon op het ligdek, de ZX25 zal alle watersportliefhebbers een uitkomst bieden.

Specificaties

Model

Futuro ZX25 Outboard

Aandrijving

Outboard

Lengte romp

7.72m

Breedte romp

2.5m

Diepgang

0.3m

Gewicht

ca. 1300 kg excl. motor

Materiaal

Marine aluminium

CE-Categorie

Categorie C

Brandstofcapaciteit

207 liter

Motorisering

Max 350 pk outboard of elektrisch

Bekijk alle specificaties in onze brochure

In de video zie je de inboard versie

Performance

Ongekende kracht

De Futuro ZX25 Outboard is ontworpen om zowel kracht als precisie te bieden. Met motoropties die variëren van geavanceerde elektrische motoren tot robuuste benzine motoren, kan deze boot worden uitgerust met een krachtbron tot 350 pk. Of u nu kiest voor de stilte en milieuvriendelijkheid van een elektrische motor of de rauwe kracht van een benzine motor, de Futuro ZX25 is in staat om indrukwekkende prestaties te leveren. Perfect voor zowel ontspannen cruisen als sportief varen, stelt deze boot u in staat om de wateren te verkennen met een kracht en efficiëntie die ongeëvenaard is.

Personalisatie

Maak het eigen

De Futuro ZX25 Outboard combineert uitstekende prestaties met een unieke kans om uw boot naar persoonlijke smaak aan te passen. U kunt de bekleding selecteren uit een reeks hoogwaardige materialen en kleuren, die perfect aansluiten bij de stijlvolle vloeropties die we aanbieden. Of u nu kiest voor een geavanceerde elektrische motor voor stil en milieuvriendelijk varen of de kracht van een traditionele benzine motor prefereert, deze tender voldoet aan uw eisen. Het kleurenpalet voor de buitenkant en de op maat gemaakte kussens bieden verdere mogelijkheden om uw boot te personaliseren.

Futuro ZX25 Outboard

Luxe aluminium tender voor 10 personen

Prijs vanaf:

€ 85.350,-

Of per maand

€ 1.706,-

(financial lease)

Inruil boot, auto of camper mogelijk.

Bekijk alle informatie en opties van de Futuro ZX25 Outboard.

Download de Futuro ZX25 Outboard prijslijst.

Ervaar de Futuro ZX25 Outboard met een proefvaart.