De Futuro ZX25 Inboard

Een snel varende aluminium tender voor 10 personen

Prijs vanaf € 145.700

Financial lease vanaf € 2.748 /mnd

Futuro ZX25 Inboard

Een goed bereikbare koelkast zorgt ervoor dat je op warme zomerdagen heerlijk kunt afkoelen, terwijl een buitendouche en toilet voor extra comfort aan boord zorgen. Of u nu wilt waterskiën of gewoon wilt genieten van de zon op het ligdek, de ZX25 zal alle watersportliefhebbers een uitkomst bieden.

Ontdek de revolutie op het water: onze unieke U-romp. Meer ruimte, ultieme koersvastigheid. Vaar met vertrouwen en geniet van ongeëvenaard comfort. Stap aan boord en ervaar de toekomst van sloepen.

De U-romp biedt een combinatie van ruimte en ongeëvenaarde koersvastigheid. Het is de perfecte keuze voor liefhebbers van comfortabele en stabiele vaarervaringen. Geniet van voldoende ruimte aan boord en ervaar de sensatie van een boot die altijd haar koers behoudt. Ontdek de voordelen van onze aluminium sloep met de speciale U-romp en maak je klaar voor onvergetelijke momenten op het water.

De ZX25 inboard is een echte allround tender met een ruime keuze uit inboard motoren. Naast watersporten op de zee of plassen kun je ook heerlijk cruisen door de grachten. Laat simpelweg het elektrische dak zakken voor de bruggen en je komt overal! Verder is deze tender standaard voorzien van een ruimte toiletruimte met waskom.

Specificaties

Model

Futuro ZX25 Inboard

Aandrijving

Elektrisch of Inboard

Lengte romp

7.72m

Breedte romp

2.50m

Diepgang

m

Gewicht

1300 kg

Materiaal

Marine aluminium

CE-Categorie

Categorie C

Brandstofcapaciteit

217 liter

Motorisering

Tot 350 pk

Bekijk alle specificaties in onze brochure

Futuro ZX25 Inboard

Een snel varende aluminium tender voor 10 personen

Prijs vanaf:

€ 145.700

Financial lease vanaf:

€ 2.748 /mnd

Inruil boot, auto of camper mogelijk.

Bekijk alle informatie en opties van de Futuro ZX25 Inboard.

Ervaar de Futuro ZX25 Inboard met een proefvaart.