De Futuro ZX20L Outboard

Ruime design tender voor 8 personen

Prijs vanaf € 55.995,-

Of per maand € 1.120,-

Futuro ZX20L Outboard

De Futuro ZX20L Outboard is de perfecte keuze voor luxe vaartochten met uw gezelschap. U geniet van een ruime kuip met comfortabele zitplaatsen voor ten minste 8 personen en uitstekende vaareigenschappen bij zowel lage als hoge snelheden. Deze elegante tender is standaard uitgerust met alle luxe voorzieningen; u vindt in de standaard uitvoering onder andere een hoogwaardige kussenset, hydraulische besturing en een marine coating in een kleur naar uw keuze!

De Futuro ZX20L Outboard is een unieke design tender gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aan boord beschikt deze luxe tender over een royale rond zit en heeft plek voor 8 personen. Deze Design tender is standaard voorzien van alle gemakken, zo vindt u in de standaard uitvoering o.a. een luxe kussenset, hydraulische besturing en marine coating in kleur naar wens!

Specificaties

Model

Futuro ZX20L Outboard

Aandrijving

Elektrisch of Outboard

Lengte romp

6.6m

Breedte romp

2m

Diepgang

0.2m

Gewicht

800 kg excl. motor

Materiaal

Marine aluminium

CE-Categorie

Categorie C

Brandstofcapaciteit

69 liter

Motorisering

max. 60 pk outboard of elektrisch

Bekijk alle specificaties in onze brochure

Innovatief

Stijlvol varen

De Futuro ZX20L Outboard is zorgvuldig ontworpen om een uitgebalanceerde combinatie van elegantie en functionaliteit te bieden. Deze boot kan uitgerust worden met motoren tot 115 pk, ideaal voor zowel rustige tochten als watersportactiviteiten. Het ontwerp focust op comfort en stijl, met ruime zitgelegenheden, luxe afwerkingen en een verstelbare tafel, die zorgt voor een aangename dag op het water. Ontdek de wateren met de Futuro ZX20L, waarbij u geniet van een perfecte harmonie tussen prestatie en duurzaamheid, ideaal voor diegenen die waarde hechten aan kwaliteit.

Personalisatie

Innovatief maatwerk

De Futuro ZX20L Outboard biedt de unieke mogelijkheid om volledig naar uw hand te worden gezet. Van de bekleding tot de motoren, en van de vloerbedekking tot de kleurkeuzes – alles kan worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en behoeften. Ook de buitenkant krijgt een persoonlijke touch met een poedercoating in uw gekozen RAL-kleur.

Wilt u meer weten over de aanpassingsmogelijkheden of bent u klaar om uw eigen ZX20L samen te stellen? Ons team staat klaar om u te helpen, we helpen u graag op weg naar uw perfecte boot.

Futuro ZX20L Outboard

Ruime design tender voor 8 personen

Prijs vanaf:

€ 55.995,-

Of per maand

€ 1.120,-

(financial lease)

Inruil boot, auto of camper mogelijk.

Bekijk alle informatie en opties van de Futuro ZX20L Outboard.

Download de Futuro ZX20L Outboard prijslijst.

Ervaar de Futuro ZX20L Outboard met een proefvaart.