De Futuro ZX20L Inboard

Een snelvarende aluminium tender voor 8 personen

Prijs vanaf € 109.900

Financial lease vanaf € 1.862 /mnd

Futuro ZX20L Inboard

De Futuro ZX20L Inboard is een unieke design tender gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aan boord beschikt deze luxe tender over een royale rond zit en heeft plek voor 8 personen. Deze Design tender is standaard voorzien van alle gemakken, zo vindt u in de standaard uitvoering o.a. een luxe kussenset, hydraulische besturing en marine coating in kleur naar wens!

Deze uitvoering beschikt over een inboard benzine of diesel motor met 150PK – 250PK. Daarnaast is deze tender geheel naar eigen persoonlijke smaak samen te stellen, zo bepaalt u zelf de kleur van de marine coating, Teakvloer, en kussens. Met zijn lengte van 6,6 meter is hij perfect voor de grachten maar dankzij zijn snelheid kan je deze tender ook gebruiken voor verschillende watersporten.

Ontdek de revolutie op het water: onze unieke U-romp. Meer ruimte, ultieme koersvastigheid. Vaar met vertrouwen en geniet van ongeëvenaard comfort. Stap aan boord en ervaar de toekomst van sloepen. De U-romp biedt een combinatie van ruimte en ongeëvenaarde koersvastigheid. Het is de perfecte keuze voor liefhebbers van comfortabele en stabiele vaarervaringen. Geniet van voldoende ruimte aan boord en ervaar de sensatie van een boot die altijd haar koers behoudt. Ontdek de voordelen van onze aluminium sloep met de speciale U-romp en maak je klaar voor onvergetelijke momenten op het water.

De Futuro ZX20L Inboard is dé allround tender. Zowel geschikt voor de grachten als voor watersporten. Deze snelvarende tender heeft een vernieuwd ligdek, een nieuwe console en als klap op de vuurpijl wordt hij standaard geleverd met een Volvo Penta V6 200PK Inboard motor!

Specificaties

Model

Futuro ZX20L Inboard

Aandrijving

Elektrisch of Inboard

Lengte romp

6.60m

Breedte romp

2.00m

Diepgang

0.20m

Gewicht

850 kg

Materiaal

Marine aluminium

CE-Categorie

Categorie C

Brandstofcapaciteit

210 liter

Motorisering

Tot 250 pk

Bekijk alle specificaties in onze brochure

Futuro ZX20L Inboard

Een snelvarende aluminium tender voor 8 personen

Prijs vanaf:

€ 109.900

Financial lease vanaf:

€ 1.862 /mnd

Inruil boot, auto of camper mogelijk.

Bekijk alle informatie en opties van de Futuro ZX20L Inboard.

Ervaar de Futuro ZX20L Inboard met een proefvaart.